Smo uvozniki, predstavniki in prodajalci skandinavskih modnih izdelkov za dom v Sloveniji . Zaradi močne ljubezni do skandinavskega oblikovanja in zaradi dejstva, da je bila Švedska naš dom osem let, smo postali verjetno eden vodilnih uvoznikov na področju skandinavskih izdelkov za dom. Naš showroom, skladišče in pisarna so locirani na Glineku 16, nekaj kilometrov iz Ljubljane. Naše prodajne izdelke nudimo na naši spletni strani, v našem showroomu in tudi v nekaterih drugih trgovinah po Sloveniji.

Dvakrat letno organiziramo dan odprtih vrat in v naš showroom povabimo prodajalce, tisk in privatne osebe na ogled naše najnovejše kolekcije od skrbno izbranih skandinavskih partnerjev. Upamo, da vas bodo izdelki, ki jih nudimo sedaj tudi na našem trgu navdušili, tako kot so nas.

Vsi, ki bi si radi ogledali izdelke od blizu nas lahko obiščete v našem showroomu / trgovinici. Pokličite nas na tel. štev. 041/619 004 ali nam pošljite e-mail na internetni naslov, info@evindom.si in nam povejte kdaj nas bi radi obiskali.

 

 

 

Showroom                                                                                                                                      Dobrodošli v Evinem Domu!