Pogoji poslovanja

ENOSTAVNO NAROČANJE

Pogodba je sklenjena, ko prodajalec prejme naročilo, razen če prodajalec kupca, takoj ko je mogoče obvesti, da določenega blaga ni na razpolago ali ga, takoj ko je mogoče, obvesti, da ne sprejema naročila (obstoječi dolgovi, mladoletnost, ...).

PLAČILO

Vse cene v spletni trgovini Evindom.si so v EUR. Cene vključujejo DDV.  Veljajo cene objavljene s strani Evindom.si v času, ko kupec potrdi naročilo v spletni trgovini.

DOBAVA

Prodajalec dobavi naročeno blago v celoti ali v delnih dobavah v 2-5 dneh. Prodajalec kupca, takoj ko je mogoče, obvesti o dobavi blaga, za katero ne velja 7 dnevni rok, kot tudi o tem, da je pogodba razvezana.

ODGOVORNOST PRODAJALCA

Prodajalec se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih internetnih straneh. Kljub temu, pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da prodajalec ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o eventualnih spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Prodajalec si pridržuje pravico do napak, ki so nastali pri vnašanju podatkov.

PRAVICE KUPCA

Kupec lahko odstopi od pogodbe brez navedbe razloga v 30 dneh od dneva, ko je prejel blago. Kupec mora pisno sporočiti odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov info@evindom.si oziroma pa faxu. Sporočilo je pravočasno, če je poštna pošiljka oddana v roku. Kupec vrne blago, nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 30 dneh po prejemu pošiljke,  razen če kupec ni kriv, da je blago uničeno, pokvarjeno ali izgubljeno. Prodajalec najkasneje v 30 dneh po prejemu obvestila o odstopu vrne že opravljena plačila. Stroške pošiljanja nosi kupec sam.

 

Powered By Webmojstri spletna trgovini
Evin Dom - Skandinavski trendi in notranja oprema © 2018